Faceți loc, faceți loc, Dunărea Giurgiu e pe primul loc!

0
398

Dunărea Giurgiu (foto) este noul lider al Ligii a 4-a, seria Sud, de fotbal după ce a umilit-o pe Inter Valea Dragului, sâmbătă după amiază, într-un meci din etapa a zecea (penultima a sezonului de toamnă).

Giurgiuvenii au defilat cu Valea Dragului, pe Astra, și au obținut cea de a opta victorie stagională. În final, fotbaliști din Valea Dragului au plecat cu 9 „verze” în sac.

Giurgiuvenii au profitat la maxim de înfrângerea celor de la Victoria Adunații Copăceni, reușind să urce pe primul loc al clasamentului, după victoria în fața celor de la Inter Valea Dragului, scor 9-0 (5-0), loc pe care giurgiuvenii speră să rămînă și după ultima etapă a turului de campionat de sâmbăta, de la Oinacu, acolo unde municipalii, vor da piept cu Dunărea din localitate.

„Vreau să felicit băieții pentru joc, dar și pentru scor. Când vezi un meci cu atâtea goluri trebuie să te bucuri. A fost un meci frumos, ați văzut câte ocazii am creat. Numai așa putem reuși: prin spirit, prin atitudine, prin grup unit. Dacă avem aceeași constanță ca în meciurile de până acum, dacă rămânem modești și muncim este clar că vom putea să realizăm obiectivul propus la începutul campionatului. Începe un sprint pentru play-off, dar e un drum lung” a declarat după meci prof. Mirel Marin, director și manager al Dunărea Giurgiu.

Înaintea de meci, fostul internațional Narcis Coman a fost premiat de prof. Mirel Marin, director și manageral SCM Dunărea Giurgiu, dar și de viceprimarul municipiului Giurgiu, prof. Marian Damian, primind o plachetă cu ocazia zilei de naștere și bineînțeles tradiționala urare „LA MULȚI ANI” și viață lungă!

Cu această ocazie, fostul mare portar al României s-a retras din activitatea fotbalistică la 76 de ani.

SCM Dunărea Giurgiu – Inter Valea Dragului 9-0 (5-0)

Au marcat: Blaga 22, 72, Florescu 30, 52, 90, Pană 35, Matache 38, Pasăre 41 p, T. Constantin 68.

DUNĂREA: Stanciu – Arpentin, Asan, Calea, Clinchevici – Matache, T. Constantin, Lungu – Pasăre, Florescu, Blaga.

Antrenor: Andrei NEMŢESCU

Au mai evoluat: Mătreaţă, Bălţat, G. Mina, Popescu şi Mitrea.

INTER: Stoica – Mototolea, Pană, Surugiu, Stoian – V. Rogojan, Bumbăcaru – C. Rogojan, Alexa, Costea – Bilciurescu.

Antrenor: Viorel RAFU

Au mai evoluat: Anton, Ghomi, Perianu, Ivan şi Baciu.

Meciul  a fost arbitrat de Gabriel Dragomir, ajutat de asistenţi: Viorel Copoiu și Robert Vrabie, toți trei din Giurgiu.

(Costel Spînu)

(Costel Nicolae – foto)