20160718_145924După ce în data de 11 iulie Giurgiu Servicii Locale a demarat  lucrările de reamenajare a parcului Expoflora (Parcul Pensionarilor), iată că zilele acestea ele s-au încheiat oferind o cu totul altă perspectivă giurgiuvenilor care caută odihna şi totodată umbra copacilor în zilele caniculare ale acestei veri. Dumitru Gărgărea – Inginerul – şef al departamentului ”Parcuri şi spaţii verzi” din cadrul societăţii Giurgiu Servicii Locale (GSL), ne spunea că după ce s-a semănat gazon pe cei 650 mp de parc se aşteaptă ca în circa 7 zile el să apară, fiind bine udat în fiecare zi.

Zona a fost înfrumuseţată cu un joc de pietricele colorate (diblură) aşezate între copacii adiacenţi carosabilului, dar şi cu o cişmea inedită care pe lângă faptul că dă contur acestui loc, are o mare funcţionalitate mai ales pentru cei ce doresc să se hidrateze. Din păcate ca de fiecare dată momentul fericit al încheierii lucrărilor a fost întinat de faptul că un element de aramă al cişmelei  a fost furat imediat ce ea a fost pusă în funcţiune. E vorba despre partea prin care ieşea apa… Dumitru Gărgărea atrăgea atenţia prin intermediul publicaţiei noastre “vandalilor” că zona va fi atent monitorizată de acum încolo, iar măsurile sunt extrem de aspre pentru cei care au acest obicei, al furtului din avutul public.

20160718_150017

Dumitru Gărgărea ne mai preciza că lucrările vor continua în centrul municipiului în zonele verzi din faţa CEC şi a complexului Deservirea, unde se caută în prezent o soluţie optimă.

(T.Florian)

2 COMENTARII