Explozie a preţurilor pentru biletele de la meciurile de pe Arena Naţională la EURO 2020

0
112

Au mai rămas doar câteva zile până la debutul turneului final al Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2020, competiție în cadrul căreia Stadionul Național “Lia Manoliu” (Arena Națională) din capitală va găzdui patru partide, trei în faza grupelor și o partidă din optimile de finală.

În acest moment, pe piaţa neagră, biletele la partidele disputate pe Arena Națională în cadrul EURO 2020 sunt vândute chiar și cu 3.500 de lei, un loc în peluză ajungând de 12 ori mai scump decât era comercializat de UEFA.

Potrivit legislaţiei naţionale în vigoare privind desfăşurarea evenimentelor sportive pe timp de pandemie de COVID-19, pot asista din tribune la meciurile EURO 2020 de pe Arena Naţională următoarele categorii de persoane:

  • A. Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

  • B. Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore înaintea începerii meciului;

  • C. Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2;

  • D. Persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat de o unitate medicală al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore înaintea începerii meciului.

Conform comunicatului FRF, deţinătorii de bilete la meciurile EURO 2020 de pe Arena Naţională care se încadrează în categoriile de mai sus trebuie să facă dovada imunizării de COVID-19.

(Jurnal)