Eveniment competițional reușit pentru elevii de la „Cătălin Mocanu Academy”

0
389

Pentru iubitorii de karate Kyokushin, evenimentul desfășurat în cursul zilei de ieri, 27 noiembrie 2021, a fost unul mult așteptat, mai ales că această pandemie de Coronavirus a ținut departe iubitorii acestui sport de orice fel de evenimente sportive.

Programat inițial cu o lună de zile în urmă și reprogramat ulterior pentru data de 27 noiembrie, evenimentul sportiv „HACHIMAN FIGHTING CHAMPIONSHIP ediția a 3-a” organizat de Sensei Ionel Stancu, 4 DAN, Branch Chief Kyokushin- Kan România a adus față în față un număr impresionant de sportivi.

Astfel, 222 de sportivi de la 20 de cluburi din țară s-au întrecut pe tatami-urile de la IRIS Sport Arena din București.

A fost o zi plină cu emoții, lacrimi fie de fericire, fie de tristețe, cu sport de calitate și mult fair-play. După o zi plină de zeci de întreceri între sportivi începând cu vârsta de 5 ani și sfârșind cu seniorii, la finalul zilei toată lumea a avut de câștigat câte ceva, dar înainte de toate sportul a ieșit câștigător, căci nimic nu este mai potrivit pentru tinerii iubitori de karate ca mișcarea, întrecerea și un spirit de învingător.

La ediția a 3-a a acestui eveniment au participant cluburi aflate sub partonajul Federație de Karate Full Contact din Buzău, Galați, Ploiești, Cluj, Harghita, București, Giurgiu, Oltenița și Piatra Neamț.

La aceată competiție a participat și academia condusă de Cătălin Mocanu cu un  număr de 67 de tineri sportivi.

La finalul zilei, l-am întrebat pe Sensei Cătălin Mocanu despre această competiție și despre rezultatele obținute de clubul său.

Iată ce ne-a declarat acesta la finalul serii: „A fost o competitie cu un nivel ridicat de dificultate la care elevii mei au avut prestații excelente.
Am participat cu 67 sportivi și am obținut 38 medalii de aur, 20 medalii de argint și 11 medalii de bronz. Sunt foarte multumim de rezultate, căci munca de la antrenament și-a spus cuvântul.
Nu am decât să-mi felicit toți sportivii pentru dăruirea și determinarea aratată pe tatami și să mulțumesc părinților și tuturor celor care ne sprijină necondiționat”.

Îi felicităm și noi pe tinerii lei giurgiuveni pentru dăruire, determinare și sacrificiu.

OSU!

(Ana Magheru)