Europarlamentarul Dan MOTREANU: ”Am participat astăzi, în calitate de reprezentant al Delegației PNL, la prima întâlnire a Grupului operativ al Grupului PPE din Parlamentul European…”

0
532

Am participat astăzi, în calitate de reprezentant al Delegației PNL, la prima întâlnire a Grupului operativ al Grupului PPE din Parlamentul European privind stabilirea priorităților pentru alegerile din 2024 ” – notează europarlamentarul Dan Motreanu, primvicepreședinte al PNL și președinte al PNL Giurgiu, pe  facebook.

 

Voi lucra la redactarea unui program prin care să oferim soluții clare și pe termen lung la problemele care îi preocupă pe cetățenii UE.

Echipa din care voi face parte, împreună cu reprezentanții celorlalte delegații, va prezenta soluții concrete referitoare la teme precum: asigurarea securității și a capacitații de apărare a UE, combaterea inflației, reducerea inegalităților sociale, depopularea zonelor rurale, accesul echitabil la tratamente medicale și educație.

De asemenea, vom avea în vedere atingerea independenței energetice sau sporirea competitivității economiei UE în raport cu principalii actori externi. Soluțiile pe care le vom identifica vor veni în continuarea demersurilor întreprinse deja de PPE pentru abordarea temelor care provoacă îngrijorare printre cetățenii UE.

Dorim să demonstrăm, încă o dată, că Partidul Popular European este partidul care asigură stabilitate și dezvoltare în Uniunea Europeană.

Grupul Partidului Popular European este cel mai important grup din Parlamentul European” – mai precizează europarlamentarul Dan Motreanu.