Este oficial! Voturile organizaţiei Giurgiu a PNL sunt pentru Ludovic Orban

0
79

anton_bPrezent în conferinţa de presă de joi, 15 iunie, preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, Marin Anton, a lăsat să se înţeleagă că, la congresul din data de 17 iunie, voturile celor 62 de delegaţi vor merge către cel mai bine cotat candidat la preşedinţia partidului, Ludovic Orban.

„Ce vă pot spune acum este că echipa PNL Giurgiu va fi în echipa câştigătoare. Cred, personal, că noua echipă va reuşi, în scurt timp, să asigure un climat de stabilitate atât în plan politic, cât şi pe celelalte planuri, în România. Cred că ştiu cine va fi preşedinte, dar vă asigur că adevărata bătălie se va da duminică, 18 iunie. Noi, Giurgiu, vom merge, cel mai probabil, spre candidatul al cărui nume începe cu litera O”, spunea Marin Anton.

Câteva ore mai târziu, în aceeaşi zi, întrunit în şedinţă, Biroul Permanent Judeţean (BPJ) al organizaţiei judeţene a PNL a decis, în unanimitate, ca susţinerea giurgiuvenilor să fie pentru Ludovic Orban, oficializând, astfel, anunţul făcut în avans de liderul PNL Giurgiu.

(Jurnal)