Toate punctele Enel din municipiul Bucureşti, judeţele Ilfov şi Giurgiu vor fi închise joi, 20 iulie 2017, ca urmare a desemnării Zilei Energeticianului ca zi liberă în contractul colectiv de muncă. În celelalte zile, punctele Enel vor funcţiona după programul obişnuit. 

inchis-pentru-o-zi-foto-fan-500x375De luni până vineri, programulde funcţionare este de la ora 9 la ora 17 în municipiul Bucureşti şi de la ora 8 la ora 16 în judeţele Ilfov şi Giurgiu.     

Clienții pot găsi informații privind evidența facturilor de energie electrică, calculator tarifar, soldul şi plățile efectuate precum şi  înregistrarea indexului fie prin intermediul aplicației pentru telefonul mobil  MyEnel App – ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Google Play, fie accesând pagina www.enel.ro,  secțiunea MyEnel. Pentru transmiterea indexului, se poate apela gratuit InfoEnel la numărul de telefon 0800 07 08 09, pentru serviciul de telecitire. De asemenea, în secțiunea www.enel.ro/ro/clienti.html sunt disponibile ofertele comerciale pentru clienții business şi rezidențiali, clienții având posibilitatea de a transmite solicitări de încheiere a unui contract de furnizare de  energie electrică.   

 În plus, clienţii Enel Energie Muntenia, care doresc să îşi achite factura de energie electrică în această perioadă, pot utiliza modalităţile  alternative de plată, precum: numerar prin intermediul rețelelor partenere, ATM–uri (bancomate), debit direct, internet sau virament bancar. Mai multe detalii despre partenerii bancari şi comerciali se regăsesc pe factura de energie eletrică precum şi în secțiunea http://www.enel.ro/ro/servicii-clienti-enel-energie-muntenia.html  

Precizăm că în perioada în care nu este prevăzut program cu publicul, nu se vor face preavizări sau deconectări de la reţeaua de energie  electrică. 

 (Jurnal)