Elevii giurgiuveni vor merge săptămâna viitoare la școală, în format fizic. Află amănuntele…

0
395

Profesorii, părinții și elevii vor afla în fiecare joi, pe site-urile direcțiilor de sănătate publică, rata de ocupare a paturilor destinate bolnavilor de COVID la nivel de județ, în funcție de care merg la școală sau fac ore online de lunea viitoare.

La nivelul județului Giurgiu, joi, 20 ianuarie 2022, rata de ocupare a paturilor dedicate îngrijirii pacienților infectați Sars Cov 2 este de: 25,33%.

Elevii dintr-un județ nu merg la școală dacă, în județul lor, rata de ocupare a paturilor destinate bolnavilor de Covid-19 este mai mare de 75%, potrivit noilor reguli de funcționare pentru școli, anunțate recent de miniștrii Educației și Sănătății.

În acest sens, conform ordinului comun al miniștrilor, de pe 14 ianuarie 2022, “direcțiile județene de sănătate publică și a municipiului București au obligația de a comunica pe site-ul propriu, rata de ocupare la nivel județean a paturilor de spital destinate îngrijirii pacienților infectați cu virusul SARS-CoV-2, în fiecare săptămână, având ca referință ziua de joi”.

(Jurnal)