bamboo1_2-605x

 

 FOTO: Așa arată celebrul Club BAMBOO,  după ce pompierii au reușit să stingă orice focar de incendiu…

 

La numai o zi după incendiul care a transformat în scrum Clubul Bamboo din Capitală, punând în peericol viața a sute de persoane aflate la acel moment în local,  Ministerului Afacerilor Interne a dispus ca toate  controalele la imobilele care desfășoară activități cu public numeros să fie intensificate începând de sâmbătă 21 ianuarie 2017.

În acest context vor fi facute verificări în ceea ce priveste aplicarea legii în acest domeniu, conform  news.ro.

Potrivit acestuia, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a dispus ca, începând de la această dată sa fie intensificare controalele la toate imobilele în care sunt desfasurate activitati cu public numeros.

De asemenea, vicepremierul Sevil Shhaideh, care a fost desemnata să preia atribuțiile premierului Grindeanu plecat în SUA pentru a lua parte la ceremonialul învestirii noului președinte, a solicitat Inspectoratului de Stat în Constructii să demareze un control tematic cu echipe formate din reprezentanti ai MAI si ai Inspectoratului de stat în Constructii pentru a verifica în ce masura este aplicată legea în acest domeniu.

De precizat că în urma incendiului din Clubul Bamboo la spitalele din Capitală au ajuns 44 de persoane. Sâmbătă după-amiaza mai erau internate cinci din totalul celor răniți.

(Jurnal)