După gluma cu agentul care, păcălit de colegi, i-a cerut superiorului său un porc de Crăciun, Șeful poliției rutiere Giurgiu a fost demis!

0
965

După gluma polițiștilor care și-au bătut joc de un coleg pe care l-au păcălit să ceară șefului Inspectoratului să îi dea un porc drept  primă de Crăciun, având greutatea în funcție de anii petrecuți în Poliție, știre care așa cum aninteam anterior, a confirmat faptul că bancurile cu polițiști sunt reale, ministrul de Interne, Lucian Bode, a anunțat, vineri, 26 noiembrie, că șeful poliției rutiere din Giurgiu a fost schimbat din funcție.

Asta după ce agentul de la rutier a luat gluma în serios și chiar a cerut în scris șefului său ierarhic, un porc de 160 de Kg!

„Am decis încetarea împuternicirii șefului poliției rutiere și declanșarea unei anchete disciplinare pentru cinci agenți” – a anunțat ministrul Bode.

„Este nedrept pentru zecile de mii de polițiști care sunt zi de zi la datorie, nedrept să fie subiect de glume pe seama unor nefericiți de la serviciul rutier Giurgiu. Ştiţi, o expresie foarte cunoscută şi folosită foarte des în limba română „când o zbura porcul”. Această expresie i-a inspirat. Până o zbura porcul, am decis să îi zbor eu pe câţiva din funcţie.

Am decis încetarea împuternicirii şefului serviciului rutier din cadrul IPJ Giurgiu, începând din 26 noiembrie, şi declanşarea cercetării prealabile în conformitate cu statutul poliţistului faţă de un ofiţer şi 5 agenţi de poliţie, pentru a stabili existenţa sau inexistenţa unor abateri disciplinare”, a declarat Lucian Bode.

Evident că pe seama acestei informații au apărut ulterior tot felul de glumițe care mai de care mai hazlii.  Cineva se întreba, de exemplu, dacă agentul păcălit de colegi ar fi intrat de numai 3 luni în Poliție, oare ar fi cerut șefului său, de Crăciun, un purceluș de Guineea?

(City ZEN)