După demisia prim vicepreședintelui PNL Giurgiu , Noruţ Stănişteanu, un alt membru important renunță la funcții…

0
1417

Anca Stănişteanu a renunţat  la funcţia de secretar general adjunct al organizaţiei judeţene a PNL.

Demisia sa, act unilateral, a fost transmisă către conducerea organizaţiei la o zi distanță după cea a tatălui său, adică în data de 20 octombrie.

Contactată telefonic, Anca Stănişteanu a confirmat decizia luată, precizând totodată, pentru „Jurnal giurgiuvean”, motivele care au stat la baza acestei hotărâri.

„Aşa cum am mai spus-o şi cu alte ocazii, faptul că au existat promisiuni neonorate m-a determinat să renunţ, mai întâi la funcţia de conducere pe care o aveam în partid, şi apoi la candidatura pentru preşedinţia organizaţiei judeţene de femei. Personal, m-am simţit umilită de faptul că în PNL Giurgiu, la rang de cinste sunt ridicate imoralitatea şi trădarea, în detrimentul competenţei şi profesionalismului. Am sacrificat multe pentru PNL Giurgiu şi există, într-adevăr, o urmă de regret, dar am învăţat, cu această ocazie, că în politica românească, de cele mai multe ori, nu trebuie să ai încredere în acordurile şi promisiunile verbale. Eu am crescut în PNL, devenind membru al acestei formaţiuni politice încă de la 18 ani. Din păcate, trădarea este cea care comandă în partid”, ne-a declarat Anca Stănişteanu.

De precizat că Anca Stănișteanu este posesoare a două masterate, renunțând, așa cum am  aflat, la un post important într-o instituție din Capitală pentru a sprijini activitatea  Organizației liberale la Giurgiu .

Vis-a-vis de viitorul său politic, fostul secretar general adjunct al PNL Giurgiu afirma că încă nu a luat o decizie în acest sens, dar că se va gândi foarte serios la acest aspect în zilele următoare.

(Jurnal)