cei-3-crai-530x300

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Off viața mea! Așa-i politica..S-a rupt lanțul de iubire/ E acum   zvon de despărțire…

Liderul PNL Giurgiu o schimbă ca la Ploiești…

După ce cu 4 -5 luni în urmă Gheorghe Ștefan, co-președinte al PNL Giurgiu susținea cu vehemență candidatura celuilalt copreședinte,  Dumitru Beianu pentru funcția de președinte al Consiliului județean cât și pe cea a lui Florian Nicolae pentru funcția de primar al Municipiului, în alegerile locale , solicitând expres excluderea din Biroul Politic Județean și respectiv din Partid  a lui Noruț Stănișteanu cât și a lui Marian Măroiu,  iată că poziția liderului liberal s-a schimbat astăzi cu 180 de grade.

Conform unor surse din interiorul Partidului, Gigi Ștefan s-a sucit imediat după revenirea în organizație a lui Noruț Stănișteanu  și cea de zilele trecute a deputatului Viorel Teodorescu, dorindu-și,  în mod paradoxal, de data aceasta exact invers:  excluderea lui Dumitru Beianu și cea a lui Florian Nicolae!  Sunt voci care susțin faptul că Gigi Ștefan ar fi dorit această revenire a lui Stănișteanu pentru a contrabalansa polul de susținere și simpatie  de care se bucură încă în PNL Giurgiu, Dumitru Beianu.

 Ieri proscriși astăzi ”Salvatore della Patria”!

Miercuri seară la sediul PNL din Giurgiu a avut loc o ședință în care s-au stabilit locurile și candidații pentru alegerile parlamentare  ce vor avea loc peste doar o lună. După discuții aprinse s-a stabilit următoarele: La Deputați locul 1 aparține – așa după cum ne așteptam – chiar liderului, Gheorghe Ștefan, conform sintagmei ”cine împarte, parte-și face!” Locul 2 este dedicat lui Marian Măroiu , locul 3  d-nei   Marioara Velicu, iar locul 4 lui Marciu Cosmin, nepotul social democratului Cristian Marciu, vicepreședinte al Consiliului județean Giurgiu.

La desemnarea candidaților la Senat discuțiile au fost la un pas în a degenera într-un adevărat scandal. În timp ce Gigi Ștefan l-a propus pe locul 1 pe Cristi Olaru, Dumitru Beianu,  ce așa cum precizam, deține încă mulți susținători printre liberali, l-a propus pe Dan Vlaicu. În cele din urmă a fost desemnat Cristi Olaru, pentru locul 2 la Senat fiind desemnat  nimeni altul decât Noruț Stănișteanu! Și  iată cum din proscriși doar cu câteva luni în urmă Marian Măroiu și Noruț Sergiu Stănișteanu devin acum un fel de ”Salvatore della Patria” pentru grupul liberal de la Giurgiu. Întrebarea care rezidă este când a fost sincer liderul PNL, Gigi Ștefan, în susținerea sa , astăzi sau în urmă cu 4 luni?

 (Florian TINCU)

1 COMENTARIU

  1. Un articol mai rupt de realitate si cu atat de multe minciuni ca acesta, nu mi-am putut inchipui. Cum puteti minti atat de mult spunand ca eu am cerut excluderea domnilor Beianu si Florian Nicolae. Daca aveti totusi o minima deontologie profesionala si un minim respect fata de cititori va rog sa verificati sursele si eventual sa va cereti scuze pentru neadevarurile mentionate.
    Cu respect,
    Gheorghe Stefan