SCM Dunărea Giurgiu( foto), a învins în deplasare pe Voința Slobozia, scor 3-0 (0-0), într-un meci ce a contat pentru  etapa a XVI-a, din Liga a 4- a, seria Sud.

Toate cele trei goluri ale partidei aveau să se înscrie în repriză a doua, Radu Peiu în minutul 63 și Antonio Matache în minutele 65 și 68 au închis tabela.

Am întâlnit o echipă care a arătat că are putere. Noi am încercat să ne ridicăm la nivelul nostru, a ieşit un meci bun, cu ritm, intensitate, trei goluri. 

Trebuie să fim concentrați, modești și cu gândul la etapa viitoare fiindcă ne așteaptă o etapă foarte grea cu o echipă cu pretenții, Giganții Vărăști”, a declarat Mirel Marin, directorul și managerul SCM Dunărea 2020 Giurgiu, prezent la joc.

O privire rapidă aruncată în clasament spune că Dunărea rămâne lider cu 38 de puncte, iar Giganții Vărăști e pe locul secund, cu 36 de puncte. Locurile 3, respectiv 4 sunt ocupate de Energia Remuș cu 34 de puncte și Victoria Adunații Copăceni, cu 32 de puncte. De menționat că echipa din Vărăști are un joc mai puțin disputat.

Nu mai departe de sâmbătă, 26 martie 2022, sunt programate două partide-șoc, care implică primele patru clasate: Dunărea Giurgiu – Giganții Vărăști și Energia Remuș  – Victoria Adunații Copăceni. Sunt șanse importante ca după aceste meciuri lucrurile să se lămurească, în măsură destul de mare configurația clasamnetului.

SLOBOZIA: Badea, Anghel, Tudoroiu, Pomenea, Crețu, Rotru, Vlașcu, Dinu, Doncea, Bătrînache, M. Andrei.

Antrenor: Nicu Vlașcu

DUNĂREA: Văduva, Bălțat, Pascu, Ghiță, G.Mina, Tony, Asan, Matache, Florescu, Bucă, Blaga.

Au mai jucat: Chiran, Peiu, Birciurescu, Ghe. Marius

Antrenor: Prof. Dorian Gîrlea

(Costel Spînu)