Dunărea Giurgiu- Energia Remuș, duelul orgoliilor, cu ecouri în lupta pentru câștigarea seriei Sud

0
348

Orgoliile fotbalistice, tensiunile şi rivalitatea au existat mereu între Dunărea Giurgiu (foto) şi Energia Remuș, cel puţin de când cele două echipe sunt prezente în primul eşalon din fotbalul giurgiuvean. Sâmbătă, cu prilejul derby-ului din acest sezon, cota de adrenalină va fi suplimentată.

Sâmbătă,12 martie, echipa fanion a Municipiului Giurgiu, Dunărea, primeşte pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu, replica echipei Energia Remuș, meci programat în etapa a 15-a, a Ligii a 4-a, din sezonul regulat.

Partida, care începe la ora 11:00 pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu, e foarte importantă pentru cele două echipe care-și dispută fotoliul de lider în seria Sud, iar giurgiuvenii speră să obțină acum victoria decisivă pentru atingerea acestui obiectiv.

Ştim ce înseamnă un derby judeţean şi câte ambiţii sunt în jurul unui asemenea meci. Întâlnirea cu Energia Remuș este foarte importantă pentru noi, trebuie să obținem toate cele trei puncte. Vom avea o partidă dificilă, pe care trebuie să o tratăm foarte serios și să reușim să ne impunem principiile. E un meci foarte important. Va fi un meci greu, dar sperăm să avem o evoluție pozitivă și să obținem victoria. Sperăm să confirmăm forma bună din etapa trecută și să practicăm un joc pe măsura așteptărilor”, a declarat prof. Mirel Marin, director-manager la Dunărea Giurgiu.

Beneficiind de stabilitate pe banca tehnică, Dunărea Giurgiu mizează pe un lot echilibrat, în care jucătorii cu experiență au datoria de a le ridica moralul mai tinerilor coechipieri și de a contribui substanțial la obiectivul propus.

Meciul din tur desfășurat la Remuș s-a încheiat la egalitate 0-0.

Vino și tu la stadion și fii alături de jucătorii giurgiuveni în derby-ul cu Energia Remuș.

Meciul se va disputa sâmbătă, 12 martie, de la ora 11:00 pe Stadionul „Marin Anastasovici”, din Giurgiu.

Linia de clasament a celor două echipe înaintea meciului de sâmbătă:

1.CS Energia Remuș 13 10 3 0 55 8   33p

2.SCM Dunărea 2020 Giurgiu 13 10 2 1 54 4 32p

–––––––––––––––––––––––––––––-

Programul etapei a 15-a, Liga 4, seria Sud, ora 11:00

Unirea Izvoarele –  Victoria Adunații Copăceni

Dunărea Giurgiu –  Energia Remuș

Gloria Comana – Voința Slobozia

Real Colibași – Giganții Vărăști

M. V. Călugăreni –  Viitorul Vedea

Voința Daia –  Dunărea Oinacu

Spicul Izvoru și Argeșul Hotarele – retrase din campionat

(Spînu Costel)

(Costel Nicolae -foto)