Dunărea Giurgiu a fost eliminată sâmbătă de formația Maxima Hobaia, după loviturile de departajare (1-1 în timpul regulamentar, 4-5 la loviturile de departajare) și merge în finala Ligii a 4-a pentru desemnarea campioanei județului Giurgiu, la fotbal.Desfășurată, sâmbătă, pe stadionul din Port-Giurgiu, întâlnirea dintre Dunărea Giurgiu și Maxima Hobaia a oferit puțin spectacol.

Primul gol al partidei a fost marcat de cei din Hobaia în minutul 46 prin I. Marin. Egalarea giurgiuvenilor a venit un sfert de oră mai târziu prin Blaga.

Au marcat la loviturile de departajare: Dima, Florescu, Vrabie – Ionică, Lazăr, Stănescu, Neagu. Au ratat: Blaga, Văduva, Pascu – I. Marin, Antonescu

DUNĂREA: Văduva – Florescu, Dapcea, Bechir, Gheorghe (83 Mina) – Pascu, Clinchevici, Dima – Dăianu (64 Zlate), Vrabie, Blaga.
Antrenor: Dorian Gârlea

MAXIMA: Duța – Lazăr, Stănescu, Ionică, Păun – Derdene, Neagu – Constantin (62 Antonescu), Nicolescu, Pârvu – I. Marin.
Antrenor: Petrişor Păunescu

Victoria Adunații Copăceni a învins în cea de-a doua semifinală cu scorul de 6-1 pe Spicul Izvoru. Această partidă a fost întreruptă sâmbătă în minutul 51 la scorul de 2-0 pentru Adunații Copăceni, din cauza ploii și a continuat duminică de la ora 12:00.

(Jurnal)