Dunărea Giurgiu a încheiat sezonul regulat de toamnă pe primul loc al Ligii a IV-a, seria Sud

0
433

Sâmbătă la prânz echipa de fotbal Dunărea Giurgiu a încheiat turul campionatului Ligii a IV-a, seria Sud, cu meciul etapei a 11-a, ultimul din acest an, jucând în compania celor de la Dunărea Oinacu.

Meciul a fost unul disputat, oaspeții fiind cei care au fost însă mai buni. În aceste condiții, giurgiuvenii s-au impus în final cu scorul de 3-1, la pauză fiind 0-0. Pentru oaspeți au marcat: Florescu, minutul 67 penalty, Peiu, minutul 90 și Bălţat minutul 90+3. Golul de onoare al celor din Oinacu a fost înscris de Pascu în minutul 73.

Jocul a fost dominat de giurgiuveni care au ratat destul de mult și din cauza concentrării mai slabe din fața porții, dar mai ales din cauza că portarul gazdelor Mizdrescu, care a fost luat la „țintă” de fotbaliștii giurgiuveni.

A fost ultimul joc din acest sezon de toamnă pentru Dunărea Giurgiu în Liga 4. După o ultimă impresie favorabilă, fotbaliștii din Giurgiu vor ierna în fotoliul de lider al seriei Sud.

Mă bucur pentru victoria noastră în ultima etapă a turului, cu obiectivul îndeplinit. La finalul unui joc, victoria contează. Este o victorie ce ne permite să abordăm în liniște pregătirea returului. Suntem încrezători în șansele noastre de a atinge obiectivul și nu ne abatem de la ceea ce ne-am propus”,  ne-a spus după meci prof. Mirel Marin, director și manager al SCM Dunărea Giurgiu.

Fotbaliștii giurgiuveni au dedicat această victorie directorului sportiv Ionuț Ciurilă, care şi-a sărbătorit ziua de naştere săptămîna trecută.

După meci, conducerea echipei din Oinacu i-a invitat pe fotbaliștii  giurgiuveni la un restaurant din Braniștea pentru a sărbători împreună cu echipa gazdă, finalul  primei părți a sezonului 2022-2023.

Următorul meci al echipei Dunărea Giurgiu va avea loc duminică, 20 noiembrie 2022, de la ora 11:00, în deplasare la Găujani, cu Dunărea din localitate, în faza a doua a Cupei României.

Dunărea Oinacu – SCM Dunărea Giurgiu 1-3 (0-0)
Au marcat: Pascu 73 – Florescu 67p, Peiu 90, Bălţat 90+3

DUNĂREA OINACU: Mizdrescu – M. Petcu, M. Panait, Dobra, Gheorghe – Ciobanu, Voinea – Lazăr, C. Petcu, Ungureanu – Pascu. Antrenor: Dan PETCU

Au mai evoluat: Zamfir, Oprea, S. Panait

DUNĂREA GIURGIU: Vasilescu – Arpentin, Asan, Calea, G. Mina – Matache, Constantinescu, Pasăre – Blaga, Florescu, Popescu. Antrenor: Andrei NEMŢESCU

Au mai evoluat: Peiu, Bălţat, Mătreaţă, Clinchevici, Vlad.

Dunărea Giurgiu se află pe primul loc în clasament cu 28 de puncte. De cealaltă parte, Oinacu ocupă locul 7, cu 10 puncte.

(Costel Spînu)

(Costel Nicolae)