Primarul comunei Călugăreni, Dumitru Iordache, aștepta de ceva vreme ca o parte a proiectelor pe care primăria le-a depus prin Programul național de investiții „Anghel Saligny” să fie aprobate.

Astăzi, 5 august, Guvernul Nicolae Ionel Ciucă a alocat județului Giurgiu suma de 1.178.814.542 de lei prin Programul național de investiții „Anghel Saligny”, ministrul Dezvoltării semnând ordinul prin care a aprobat lista obiectivelor din județul Giurgiu ce urmează a fi finanțate.

Pe lista acestor obiective finanțabile prin PNRR se află și proiectele depuse de Primăria Călugăreni.

Astfel, UAT-ului Călugăreni i-au fost aprobate încă două proiecte în valoare de 18.000.000 lei (180 miliarde lei vechi ) pentru asfaltarea tuturor străzilor din comuna Călugăreni (inclusiv străzile înfundate), dar și pentru terminarea lucrărilor la DC Călugăreni- Hulubești!

Una dintre promisiunile făcute de Dumitru Iordache, primarul comunei, a fost aceea că până la terminarea mandatului nu mai va exista nici o strada neasfaltată.

Iată că promisiunea făcută cetățenilor comunei se va îndeplini.

Urmează și alte proiecte pe care Primăria le are depuse spre finanțare, printre care și racordarea la apă potabilă și mult așteptatul proiect pentru gaze naturale.

(Ana Magheru)