Dublă lansare de carte pentru talentatul epigramist giurgiuvean , cpt. (r) SÂRBU Dorel

0
359

Moment cu totul deosebit pentru colaboratorul revistei noastre, VALAHIA, epigramistul Sârbu Dorel, miercuri seara (7 noiembrie)…   Teatrul „Tudor Vianu”, a fost gazda lansării a două noi volume scrise de căpitanul în rezervă, Sîrbu Dorel ce , o parte dintre ele,  au fost oferite foștilor colegi din jandarmerie. Ziua  de miercuri a fost aleasă în mod special pentru că miercuri jandarmii i-au sărbătorit pe patronii spirituali ai Armei, considerându-l un  moment extrem de potrivit pentru un astfel eveniment cultural.

Acțiunea a avut loc la sediul inspectoratului, unde ofițerul giurgiuvean  și-a desfășurat mai bine de activitatea timp de 15 ani.  Foștii colegi l-au întâmpinat cu emoție și l-au felicitat pentru această nouă lansare de carte. La final, așa cum menționam anterior , toți cei prezenți au primit câte un exemplar din volumele intitulate „Serioase … și nu prea” și „Cărticica mea”. După cum ne declarau colegii prezenți la eveniment,  de fiecare dată  aceștia  i-au susținut fostului lor  tovarăș de arme  demersurile literare și l-au încurajat, pentru că, spuneau ei,  dincolo de tragedia care l-a ținut pe Dorel departe de cariera militară, dovedindu-I în acest mod că încă mai există spiritul camaraderesc, unitatea și sprijinul necondiționat.

Pentru cpt. (r) Dorel Sîrbu această dublă lansare de carte a fost un nou pas în pasiunea lui scriitoricească , după ce în anul 2015 a lansat “Rondeluri și alte poezii”, iar în 2017 volumul de epigrame “Înțepături amestecate”. La rândul nostru îi dorim succes, promițându-i și în continuare susținerea noastră .

(T. Florian)