Bună seara! Un avocat de Giurgiu care are o soție executor și a permis să blocheze un drum privat. Când li s-a cerut socoteală, în 5 min au venit polițiști. După ce echipajul de poliție a plecat la 5 minute a apărut un alt echipaj cu citație la poliție pt unul din reclamanți. Vă solicit sprijinul pt a dezvălui mica corupție de la nivelul orașului Giurgiu, unde un avocățel poate face lege susținut de poliție. Vă atașez poze cu locația din subiect.”, suna un mesaj primit pe adresa redacției în cursul zilei de marți, 18 februarie, de la M.O.

Despre desfășurarea evenimentelor, același cititor ne-a mai precizat, tot în cadrul unui mesaj:

Drumul de care vb este un drum privat care face legătura între strada păstorului și strada podgoriilor, drum pe care domnul avocat a dorit să îl blocheze. La sesizarea celorlalți cetățeni ai drumului privat politia a ridicat din umeri recomandând să ne adresăm justiției”, a mai scris, indignat, M.O.

Mai mult, același cititor mai spunea că, deși ar fi fost vinovat, avocatul cu pricina ar fi solicitat, prin 112, un echipaj de poliție care s-a și prezentat la fața locului. Conform celor spuse de M.O., recalcitrantul ar fi scăpat basma curată, iar mama celui care a trimis sesizarea către „Jurnal giurgiuvean” ar fi primit o citație la poliție.

Contactați, reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Giurgiu au precizat, pentru „Jurnal giurgiuvean”:

„Într-adevăr, a existat un apel pe 112 pentru o dispută pe raza municipiului Giurgiu, pe străzile indicate de dumneavoastră. La sosirea echipajului la fața locului, conflictul fusese aplanat, astfel că nu a mai fost nevoie de intervenția colegilor noștri. Totodată, nu au fost aplicate sancțiuni. De fapt, se pare că acolo este un conflict mai vechi, între vecini. În ziua despre care se face vorbire, tatăl domnului avocat a venit în vizită, și, probabil, a parcat mașina de o manieră care i-a iritat pe vecini. Repet, nu a fost nevoie de intervenția polițiștilor și nu au fost aplicate amenzi!”, a încheiat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, agent de poliție Emanuela Sârbu.

(Jurnal)