Luni, 6 mai a.c., în jurul orelor 10.45, polițiștii au depistat pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Giurgiu, un bărbat de 35 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, care a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge și urină în vederea stabilirii prezenței în organism a unor substanțe psihoactive.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Tot luni, 6 mai a.c., ora 17.55, polițiștii Secției nr.8 Poliție Roata de Jos, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu de supraveghere și control al traficului pe D.N. 61 în localitatea Bucșani, județul Giurgiu, au oprit pentru control un autoturism condus de către un tânăr de 20 de ani, din comuna Bucșani, județul Giurgiu, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Marți, 7 mai a.c., ora 02.05, polițiștii Secției nr. 3 Bolintin Vale au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat din comuna Săbăreni, județul Giurgiu,  cu privire la faptul ca un autoturism a intrat într-o societate comercială.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care a fost identificat conducătorul autoturismului ca fiind un tânăr de 25 de ani, din orașul Pătârlagele, județul Buzău, iar în urma verificărilor a rezultat faptul că acesta nu poseda permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.