tigari În ziua de 13.06.2017, polițiști din cadrul Serviciului de Investigarea Criminalității Economice, Serviciului de Acțiuni Speciale al I.P.J. Giurgiu cu sprijinul Direcției Investigarea Criminalității Economice, Poliției Sector 4 și a cu suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. și a Serviciului de Operațiuni Speciale Giurgiu au depistat pe raza municipiului București, pe A. I., un bărbat de 45 ani și P. M., o femeie de 38 ani, ambii din București, care transportau cu o autoutilitară și un autoturism 184 000 țigarete diferite mărci, fără a avea aplicat timbru fiscal românesc.

Tot ieri, polițiștii au depistat pe raza municipiului București, pe M. I., un tânăr de 28 ani din comuna Potlogi, județul Dâmbovița, care transporta cu un autoturism, 33.760 țigarete diferite mărci, fără a avea aplicat timbru fiscal românesc.

Polițiștii au reținut cele trei persoane urmând a fi prezentați instanței competente cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de deținerea, transportul, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia.

Totodată s-a luat măsura indisponibilizări țigaretelor, autoturismelor și a 6 949 lei găsită asupra lui A. I..

1 COMENTARIU

  1. Inteleg ca sume mari si vorbe grele fac o stire mai incendiara, dar de cand 6949 lei reprezinta 70 milioane???? Denominarea a avut loc acum multi ani!!!! Ori cine scrie asta nu traieste in prezent ori……ii recomand sa mai citeasca pe bancnotele din portofel!!!! Asa e cand folosesti mai mult pos-ul…