Două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru doi proxeneți din județul Giurgiu

0
428

Două persoane din comuna Băneasa, județul Giurgiu au fost depistate de polițiști și depuse în cadrul Penitenciarului Giurgiu, după ce instanța a emis pe numele acestora două mandate de executare a pedepsei închisorii, pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism.

Luni,  13 decembrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Giurgiu au desfășurat în comuna Băneasa, județul Giurgiu, o acțiune pe linia depistării persoanelor urmărite în temeiul legii.

În timpul acțiunii au fost depistate două persoane, respectiv un bărbat de 23 de ani și o femeie de 37 de ani, ambele din comuna Băneasa, județul Giurgiu, pe numele cărora, Judecătoria Giurgiu a emis două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea. Cei doi  aveau de executat, fiecare, o pedeapsă de 2 ani închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism.

Persoanele condamnate au fost conduse la sediul I.P.J. Giurgiu, unde s-a procedat la întocmirea  documentației specifice, ulterior fiind încarcerate  în Penitenciarul Giurgiu.

(Jurnal)