Două incendii au solicitat intervenția pompierilor giurgiuveni în această după amiază de sâmbătă, 23 noiembrie.

Primul a fost anunțat la ora 13,19, la o casă din localitatea Bolintin Vale, fără victime, fără pericol de propagare, la care a intervenit  Detașamentul  Bolintin Deal.
Incendiul s-a manifestat la asteriala din lemn a unei anexe gospodărești pe o suprafață de circa 2 mp, fără probleme. Incendiul a fost lichidat în jurul orelor 13.45.
Cauza probabila: foc deschis în spații închise.

Un al doilea incendiu a fost anunțat la ora 18,30, fiind vorba tot  de o casă, de această dată în comuna Crevedia Mare. Din păcate, s-a anunțat că este vorba și despre o persoană decedată.

La acest al doilea incendiu, pompierii giurgiuveni au anunțat ca intervenția este încă în desfășurare, implicate fiind forțe de la G.I Roata de Jos (cu 1 ASASD), Detașamentul Bolintin Deal (1 ASASD și ambulanța SMURD) și SVSU Crevedia Mare (cu o cisternă).
La momentul sosirii primului echipaj la fața locului incendiul se manifesta cu flacăra deschisă, violent, atât la nivelul întregului acoperiș cât și în interiorul imobilului (casă bătrânească, regim de înălțime parter, suprafata aprox. 100 mp).
Din păcate, în interiorul locuinței a fost găsită carbonizată o persoană de sex masculin în varsta de aproximativ 65 ani.

(Jurnal)