În această noapte, pompierii giurgiuveni au intervenit pentru stingerea a două incendii de locuințe, ce s-au produs în localitățile Tântava și Putineiu.
Primul s-a înregistrat la ora 02:20, în Tântava, fiind necesară intervenția a patru autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Bolintin Deal și Gărzii de Intervenție Mihăilești.


La momentul sosirii, echipajele de pompieri au constatat faptul că incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă, la nivelul întregii locuințe.
În urma incendiului au ars acoperișul din lemn învelit cu tablă, pe o suprafață de aproximativ 200 mp și mobilierul din camerele de locuit.
Cauza probabilă a producerii incendiului a fost scurtcircuitul electric.


Cel de-al doilea incendiu s-a înregistrat la ora 04:42, în Putineiu. Pentru lichidarea acestuia au intervenit trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Giurgiu.


În urma incendiului au ars acoperișul din lemn învelit cu tablă, pe o suprafață de aproximativ 100 mp și mobilierul din două camere de locuit.
Cauza probabilă a producerii incendiului a fost coșul de fum defect sau necurățat.