Zilele trecute, prezent la Giurgiu, în cadrul unei conferințe de presă a  social democraților, senatorul Niculae Bădălău a dorit să facă precizarea că mult tărăgănatul dosar în care a fost cercetat, ce i-a adus din partea presei naționale  porecla de senatorul ”fiicățel”,  din ”nefericire” pentru adversarii săi politici – după cum acesta declara – s-a încheiat favorabil domniei sale.

 

Unii dintre dumneavoastră  l-ați tot promovat în presa locală (n.red. –cazul )  spunea, pe  un ton zeflemitor senatorul Bădălău.  Am organizat o conferință de presă la momentul respectiv și am arătat că nu aveam nicio vină ;  nu mă simțeam cu nimic vinovat, ci pur și simplu am încercat să ajut un agent economic să nu concedieze 1200 de oameni. Era singurul interes- a precizat senatorul social democrat.

 

Unii au speculat acest subiect…eu am rezistat însă tuturor comentariilor malițioase și iată că în final, acum o lună,  acel dosar s-a clasat,  declarându-mă nevinovat. Asta  dovedind încă o dată că am avut dreptate…

 

Era plăcut pentru unii când mi se spunea ficățel, că totuși nu este chestie așa urâtă, dar în fine…a mai spus , cu fină ironie, senatorul Niculae Bădălău. În consecință mai, spunea social democratul, în cadrul conferinței de presă, în acest moment , nu mai este cercetat sau amestecat în niciun dosar al justiției.

 

(Jurnal)