Dosar penal pentru săvârșirea a două infracțiuni rutiere

0
149

La data de 31 august a.c., ora 19.00, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat, din localitatea Uzunu, județul Giurgiu, cu privire la faptul că a avut loc un eveniment rutier, între un autovehicul și un utilaj agricol.

Cu ocazia deplasării la fața locului, pe D.J. 603, la ieșirea din localitatea Uzunu, a fost identificat conducătorul autovehiculului, respectiv un bărbat din localitatea Uzunu, județul Giurgiu, precum și conducătorul utilajului agricol, un bărbat, de 49 de ani, din comuna Mihai Bravu, județul Giurgiu.

În urma producerii evenimentului rutier, au rezultat doar pagube materiale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0.

Totodată, în urma verificării în baza de date, s-a constatat faptul că bărbatul de 49 de ani, din comuna Mihai Bravu, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar utilajul agricol nu era înmatriculat.

În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu.

(Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu)