Dorel lovește la Giurgiu! Una din scările Casei Tineretului, aflată în proces de reconstrucție, are treptele „cu susul în jos”!!

0
8180

O fotografie preluată de pe Facebook ar putea deveni virală prin ineditul ei. Ea aste culeasă din teren de prietenul publicației noastre, Bogdan Metaxa, fiul reputatului jurnalist Traian Metaxa.

După cum puteți observa în imaginea alărurată,  este vorba despre un detaliu din cadrul controversatei clădiri a Tineretului, aflată în prezent în reabilitare, ce urmează a avea o altă destinație decât cea inițială.

Dacă veți privi cu mare atenție veți constata că vestitul Dorel a fost și el prezent la executarea lucrării, punând o scară din beton, de trecere de la un etaj la altul, INVERS! În consecință treptele se regăsesc pe pertea de dedesubt a scării (??!!), îndemnând locatarii să încerce să urce spre apartamente, în poziția cu picioarele în sus și cu capul în jos, evident sfidând total gravitația!

Cu siguranță acest amănunt s-ar putea înscrie în rândul minunilor realizate de constructorii cu vocație, din era socialistă, în perioada României predecembriste…!

(Jurnal)