Copiii aflați în plasament de tip rezidențial, adulții cu dizabilități și vârstnicii aflați în centrele și căminele din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu au beneficiat și beneficiază  de cantități importante de  fructe și legume oferite gratuit de Cooperativa agricolă Bioprod -Colibași  și de  S.C. D&D House SRL.

Sponsorizările vin astfel în întâmpinarea nevoilor beneficiarilor din structurile rezidențiale din cadrul D.G.A.S.P.C. Giurgiu, suplimentând necesarul de hrană pentru 167 copii, 157 adulți cu handicap și 103 persoane vârstnice – după cum ne spunea directorul general al instituției, Sorina Neacșu.

De curând, un alt sponsor livrează gratuit lapte. Săptămânal, sute de kg de fructe sau legume și sute de litri de lapte  ajung în structurile rezidențiale pentru copii, adulți sau persoane vârstnice datorită sponsorilor care au dorit astfel să se implice social. Doresc să adresez sincere mulțumiri celor implicați în activitățile caritabile desfășurate în sprijinul beneficiarilor de servicii sociale”,  ne-a mai declarat Sorina Mirela Neacșu.

(Jurnal)