Un minor în vârstă de 13 ani şi o minoră de 17 ani din comuna Ghimpaţi, judeţul Giurgiu, sunt cercetaţi penal, după ce au făcut prăpăd la o locuință din Municipiul Giurgiu…

Ei au pătruns prin efracţie într-o casă de vacanţă din localitate şi au sustras mai multe bunuri: mobilă, sistemul de aer condiţionat, ba chiar și uşa de la sobă.

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Ghimpaţi au fost sesizaţi de către un bărbat de 32 de ani, din comuna Tătărăşti de Jos, judeţul Teleorman, cu privire faptul că, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa de vacanţă pe care o deţine în comuna Ghimpaţi, judeţul Giurgiu, de unde au sustras mai multe bunuri. În urma verificărilor efectuate poliţiştii au constatat faptul că în perioada iulie-noiembrie 2019 persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în locuinţa bărbatului situată în comuna Ghimpaţi, judeţul Giurgiu, de unde au sustras mai multe bunuri, mobila, aparatul de aer condiţionat, aparate de uz sanitar şi chiar uşa de la sobă”, se arată în comunicatul de presă emis de către IPJ Giurgiu.

În urma investigaţiilor au fost identificaţi autorii spargerii. Ei sunt un minor de 13 ani şi o minoră de 17 ani, ambii din comuna Ghimpaţi, judeţul Giurgiu, bunurile în cauză fiind ridicate, urmând a fi predate proprietarului, transmite Agerpres.

(Jurnal)