Acasă Actualitate Doi cetățeni sirieni fără documente de identitate, pe Podul de la Giurgiu

Doi cetățeni sirieni fără documente de identitate, pe Podul de la Giurgiu

0
Doi cetățeni sirieni fără documente de identitate, pe Podul de la Giurgiu

1484558029254-63-S4În data de 16.01.2017, în jurul orei 03.30, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au observat două persoane de sex masculin, care se deplasau pe jos, pe podul Prieteniei, dinspre Bulgaria spre România.

Imediat, polițiștii de frontieră giurgiuveni au procedat la reținerea celor două persoane, care au fost conduse la sediul punctului de frontieră pentru verificări. 

La cercetări, persoanele în cauză, care nu dețineau documente de identitate asupra lor, au declarat că sunt cetățeni sirieni, Ayvas R. și Karastas R., în vârstă de 37 ani, respectiv 38 ani și doreau să ajungă într-un stat din vestul Europei. Totodată, la controlul corporal, asupra celei de-a doua persoane a fost descoperită o carte de identitate cu însemnele autorităților bulgare, document care în urma cercetărilor s-a constatat că este fals.

 Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar, acestea au fost predate Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

VREMEA

Giurgiu
cer acoperit de nori
17.2 ° C
17.2 °
17.2 °
47 %
1.9kmh
100 %
Dum
17 °
lun
20 °
mar
17 °
mie
18 °
joi
16 °