Doi bătrâni, la un pas de moarte într-un incendiu la Comana

0
291

O sobă pe gaz de butelie, așezată aproape de materiale combustibile a provocat un incendiu, astăzi, într-un bloc cu două etaje din localitatea Comana. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza fumului dens.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Colibași, Detașamentului Giurgiu și Punctului de Lucru Călugăreni, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și două ambulanțe SAJ.

Incendiul s-a manifestat prin ardere mocnită, fără flacără, într-un apartament de la etajul întâi. Din cauza faptului că pe scară erau degajări masive de fum, o bătrână care locuia la etajul al doilea a rămas în imobil, fiind evacuată, în siguranță, de pompieri. Alte două persoane s-au autoevacuat.

Echipajele SAJ au preluat un bărbat și o femeie, în vârstă de aproximativ 78 de ani, intoxicați cu fum. Bărbatul a fost transportat la un spital din capitală.

În incendiu au ars: o sobă pe gaz, mobiler, aparate electronice, materiale textile, cabluri electrice, tocăria de la geamuri și uși.