Doi bătăuși au interdicție de a se mai apropia de soțiile lor…

0
473

În ziua de 24 ianuarie a.c., Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată de către o femeie de 42 de ani, cu privire la faptul că în seara zilei de 23.01.2020, în jurul orei 21.00, în timp ce se afla la domiciliul soțului său, din municipiul Giurgiu, în urma unor discuții în contradictoriu pe care le-a avut cu acesta, cât și a geloziei, bărbatul a agresat-o fizic.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în seara zilei de 23.01.2020, femeia s-a deplasat la domiciliul soțului, unde au purtat mai multe discuții, acuzând-o de infidelitate, ajungând astfel să certe și să o agreseze fizic.

Astfel, a fost întocmit chestionarul de evaluare a riscului, ocazie cu care a fost emis ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului prin care s-a dispus ca bărbatul să păstreze o distanță minima de 100 m față de soția sa, cât și de locuința acesteia.

La data de 25 ianuarie a.c., Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, de către un tânăr de 18 ani, din comuna Putineiu, județul Giurgiu, cu privire la faptul că tatăl său a agresat-o fizic pe mama sa.

În temeiul sesizării, polițiștii s-au deplasat la faţa locului ocazie cu care au constatat faptul că în ziua de 25.01.2020, în urma unor certuri cu soțul său, a plecat de la domiciliu la locuința surorii sale din aceeași localitate din cauza faptului că îi era frică să mai stea cu soțul său în locuință, iar la revenirea acesteia la domiciliu, a fost agresată de soțul său.

A fost întocmit formularul de evaluare a riscului, stabilindu-se faptul că există un pericol iminent, fiind emis ordinul de protecție provizoriu prin care s-au stabilit ca bărbatul în cauză să păstreze o distanță minimă de 50 m, față de soția sa, de locuința acesteia, dar și de copiii acestora.

În cele două cazuri, polițiștii au întocmit dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

(Jurnal)