condoleante2
Medicul pediatru Horia Lăzureanu, a încetat din viață, în noaptea de luni spre marți, plecând împăcat la Ceruri să vindece îngeri…

La finele lunii februarie, doctorul Lăzureanu împlinise 81 de ani. Medic primar, Horia Lăzureanu a fost în lunga sa activitate director al Policlinicii Giurgiu, al Spitalului județean pentru ca  după pensionare  să conducă o școală de asistenți.

 Fire dinamică, purtând îl el  izvorul  nesecat al creației, medicul giurgiuvean și-a descoperit în partea a doua a vieții sale  latura sa artistică. El a înceeput să picteze. Așa se face că la această dată familia  deține o colecție impresionantă cu  creațiile sale. Îi plăcea atât de mult să se implice în ceea ce făcea , încât își confecționa singur chiar și ramele tablourilor.

De astăzi, 4 aprilie, de la ora 12.00, dr. Horia Lăzureanu este depus la Capela Catedralei din centrul Municipiului Giurgiu, pentru toți cei ce doresc să își ia adio de la acest om cu un caracter deosebit.

Corpul neînsuflețit al medicului va fi  înmormântat  miercuri, 5 aprilie, în jurul prânzului, la cimitirul Sfântul Gheorghe Nou, de pe șoseaua Bălănoaiei (lângă Penitenciarul Giurgiu).

Rudele, prietenii, cei apropiați regretă plecarea la cele veșnice ale doctorului giurgiuvean, adresând sincere condoleanțe familiei îndurerate de pierderea suferită.

Dumnezeu să-l odihnească și să-i ierte păcatele cele omenești!

 

 

4 COMENTARII