DITL. Giurgiuvenii nu mai au de ce să se înghesuie la casierii pentru plata impozitelor și taxelor locale!

0
61

Giurgiuvenii nu mai au motive să se înghesuie la casierii pentru plata impozitelor și taxelor locale. Ei au acum la dispoziție mai multe canale de plăți a dărilor către bugetul local, ne spunea directorul DITL Giurgiu, Laurențiu Țintea.

Prima modalitate ar fi Terminalele proprii de plăți cu cardul bancar, 24 din 24 ore, situate în 5 locații din Municipiul Giurgiu, astfel:

  1. a) Sediul Primăriei (intrarea de la starea civilă),
  2. b) Sediul DITL din șos Alexandriei nr.7,
  3. c) Agenția DITL din str.Tineretului PT64,
  4. d) Casieria DITL din Piața Centrală
  5. e) Evidența Populației din str. 1 Decembrie 1918

O altă modalitate este Aplicația Avansis Mobile, disponibilă din Google Play și App Store – cu ajutorul căreia puteți vedea în timp real ce aveți de plată și puteți plăti instant parțial sau integral datoriile către bugetul local.

Platforma ghiseul.ro. Noua aplicație mobilă Ghiseul.ro, este disponibilă  acum în App Store și Google Play!

Puteți scăpa de griji, alăturăndu-vă  celor peste 1,5 milioane de utilizatori care au ales să plătească online – simplu, rapid și sigur.

În plus mai sunt Canalele bancare (detalii necesare pentru plată și lista conturilor pentru toate tipurile de taxe și impozite fiind disponibilă pe site-ul DITL, la adresa: https://ditlgiurgiu.ro/Informa%C8%9Bii-de-Interes-Public/-Conturi-IBAN) și Casieriile DITL situate în Șos Alexandriei, Piața Centrală și în Strada Tineretului.

Directorul DITL ne preciza faptul că giurgiuvenii, conform  unei  statistici recente, arată un interes tot mai crescut pentru plățile de la distanță!

Laurențiu Țintea ne mai spunea că numai în 2022, încasările prin canalele on-line au crescut cu peste 52% față de anul 2021, asta în condițiile în care și încasările totale prin Direcția de impozite și Taxe Locale, au atins un nou record, depășind plafonul de 43.000.000 lei.

(Jurnal)