Acasă Actualitate Distracție la patinoar pentru 40 de copii aflați în plasament în casele de tip familial aflate în subordinea DGASPC Giurgiu

Distracție la patinoar pentru 40 de copii aflați în plasament în casele de tip familial aflate în subordinea DGASPC Giurgiu

0
Distracție la patinoar pentru 40 de copii aflați în plasament în casele de tip familial aflate în subordinea DGASPC Giurgiu

40 de copii beneficiari de măsură de protecție specială- plasament în patru structuri rezidențiale aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu au avut bucuria de a se distra la patinoarul amplasat lângă Parcul Mihai Viteazul din Giurgiu.

„Astfel,  începând cu data de 03.01.2022, copiii aflați în plasament în  casele de  tip familial  Constantin, Teodora, Daniela și Gabriela  au avut bucuria de a încălța patinele și a se relaxa pe gheață, accesul la patinoar fiindu-le asigurat gratuit. “Pentru copii a fost o mare bucurie faptul că au mers la patinoar, mai ales că niciunul dintre ei nu a mai avut o astfel de ocazie până acum. După prima vizită la patinoar, copiii de la casa de tip familial Constantin au încălțat astăzi pentru a doua oară patinele de gheață și au fost la fel de încântați”, a declarat Daniel Chiriceanu, coordonator personal de specialitate la Complexul case de tip familial pentru copii II.

De asemenea și alți copii aflați în plasament în structuri rezidențiale, precum și persoanele adulte cu dizabilități de la centrele de pregătire pentru viață independentă din municipiul Giurgiu vor merge în perioada următoare la distracție pe patinoar.

Inițiativa accesului gratuit la patinoar a copiilor și adulților cu dizabilități din centrele rezidențiale ale D.G.A.S.P.C. Giurgiu îi aparține Președintelui Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, amenajarea patinoarului în Giurgiu fiind realizată în parteneriat de Consiliul Județean și o firmă privată.

Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu adresează mulțumiri atât președintelui Consiliului Județean Giurgiu cât și firmei private pentru bucuriile aduse copiilor si adulților cu dizabilități din centrele rezidențiale”.

(DGASPC Giurgiu)

VREMEA

Giurgiu
câțiva nori
5.3 ° C
5.3 °
5.3 °
86 %
3.1kmh
22 %
joi
13 °
vin
17 °
sâm
19 °
Dum
19 °
lun
16 °