Directorul DSP Giurgiu, Iulian Stoenescu, lasă presa cu dinții la  gard ( dacă ni se permite această exprimare academică),  de fiecare dată când este accesat  de către jurnaliști, părând că este setat pe ”silance”, de vreme ce nu răspunde nimănui la telefon.

Noi considerăm că atitudinea  sa este o abordare total nepotrivită în acest context pandemic, cât și a faptului că instituția pe care o conduce  nu are,  la acest moment ,  desemnat un purtător de cuvânt care să ofere informații presei .

Considerăm că o schimbare de strategie în comunicare  a domnului doctor Stoenescu este imperios necesară… În caz contrar poate ar trebui să ne întrebăm dacă nu cumva funcția îi depășește competența.

Concret,  abordarea  sus numitului în raport cu presa este  în disonanță totală cu  apetența lui pentru vizibilitatea personală pe canalele de  socializare on line.

Este suficient să ne uităm  pe postările sale de pe facebook, pentru a înțelege  dorința sa exacerbată pentru  like-uri  și  vizualizări fără număr.

Iată de ce , cu sinceră prietenie îi recomandăm stomatologului din fruntea DSP Giurgiu  să își ia în serios funcția  și respectiv responsabilitățile ce rezidă din aceasta și să ”plombeze” cât mai urgent  carențele din dialogul cu presa, dovedindu-ne în acest mod că este bine  informat în domeniul  pe care îl gestionează și bine intenționat în relația cu reprezentanții din mass media.

În caz contrar  ar fi un gest de  onestitate civică din partea domniei sale să lase altcuiva problemele cu care se confruntă Direcția de Sănătate Publică   și să își continue activitatea de medic stomatolog si totodată de  ”influencer” pe facebook .

(Jurnal)