Zilele însorite din ultima perioadă au  fost providențiale pentru echipa  de salariați din cadrul Administratiei Domeniului Public și Privat SA Giurgiu (ADPP), care a putut astfel să finalizeze  lucrările déjà demarate. Una dintre cele mai  importante lucrări, a fost cea din strada Digului – ne spunea directorul ADPP, Sorin Ruse. O lucrare  recent finalizată în cadrul căreia  au fost realizate trotuarele și bordurile adiacente,  pe  întreaga lungime a străzii.

Întrebat care este lucrarea cea mai  presantă a momentului  Sorin Ruse ne-a precizat: La solicitarea mai multor instituții din Municipiu  am început de mai bine de o lună execuția unor rampe dedicate persoanelor cu dizabilități,  dar totodată părinților ce vor să traverseze strada cu copii în cărucioare. Ele vor fi realizate peste tot acolo unde există o trecere de pietoni. Lucrarea se află în lucru…

Dorind să aflăm care este programul următor al  reparațiilor  străzilor din Municipiu , directorul ADPP Giurgiu ne-a spus că se intervine peste tot acolo unde există probleme majore ce crează dificultăți reale în trafic.

În următoarea perioadă vom interveni  pe străduțele mici și neîncăpătoare din pământ, pe care nu se poate în niciun fel  intra cu utilajele de turnat asfalt. Iată de ce aici vom interveni noi, cu pavaj … Străduțe precum intrarea Sloboziei sau Oltului. Facem asta într-un ritm alert , cât ne mai permite vremea. În rest , așa cum vă spuneam,  executăm reparații oriunde suntem solicitați , iar  lucrările sunt imperios necesare.  În acest cotext facem din nou un apel către cetățenii ce ne pot sesiza asupra porțiunilor din carosabilul Municipiului unde au apărut  probleme, pentru a le putea remedia până la intrarea în iarnă  – mai spunea Sorin Ruse , directorul ADPP SA Giurgiu.

(Florian Tincu)