Mitocanii PARCĂRILOR se întorc…!
De o bună bucată de timp această rubrică a cam șomat, ceea ce ne-a făcut să credem că în sfârșit giurgiuvenii au învățat să își parcheze autoturismele pe locurile ce le sunt permise fără a mai deranja pe nimeni. Dar uite că nu este așa…
Miercuri 17 aprilie, la ora 18.00, am primit telefon din partea unul cetățean, locatar al blocului 11/ 2 S, de pe intrarea Trandafirilor din Municipiul Giurgiu, care ne reclama faptul că așteaptă de 2 ore ca individul ce și-a parcat Meganul cu nr. de înmatriculare GR-90-BBC, să se simtă și să elibereze locul închiriat de la Primărie.
Omul nostru ne-a explicat că deși a intrat prin toate magazinele din împrejurimi nu a fost chip să dea de MITOCAN.
De ce MITOCAN? Pentru că ar fi fost extrem de simplu ca la părăsirea mașinii să lase pe bord, lângă parbriz, un număr de telefon la care să fie avertizat atunci când ”proprietarul” locului din fața blocului în care locuiește se întoarce acasă și vrea să își parcheze mașina.
Oricare dintre noi, ne mai spunea impacientat, omul, are de rezolvat la un moment dat o problemă și pentru asta caută un loc în care să își lase mașina, dar cât de mare poate fi doza de nesimțire încât să pleci cu orele fără să lași un indiciu în geam” ne preciza , justificat, cetățeanul!
Ne alăturăm nefericitului locatar, emițând la rândul nostru on line mesajul : – Unde ești, nene? Vino de- ți ia masina, până nu te amendează Poliția!

(Cityzen)