Din nou, sportivii de la CSM DUNAREA nu se dezmint: medalii la Turneul de lupte greco-romane „Emilian Balanescu”

0
458

Timp de trei zile, între 2 și 4 iunie, CSM Pitești și Direcția Județeană de Tineret și Sport Argeș au găzduit Turneul de lupte greco- romane Memorialul „Emilian Balanescu”, concurs ajuns la ediția cu numărul XlV.  Sala Sporturilor „Trivale,” a fost gazda competiției, aceasta fiind și etapa a opta a Campionatului Interjudețean de lupte greco-romane.   Echipa de lupte a C.S.M. „Dunarea” a participat cu un lot format din 12 sportivi, care, în opinia antrenorului Florin Antonescu,  au avut o comportare foarte bună, reușind obținerea a nu mai puțin de șapte mrdalii.

Cei care au urcat pe podium, la finele competiției, sunt:  Florin Gheorghe (72kg), Florin Tiberiu Chitu (20 kg) – medalii de aur; Luca Pătruică (28 kg), medalie de argint, și David Pătruică (28 kg), Andrei Țaga (32 kg), Luca Lazăr (25 kg) și Mihai Piroi (42 kg), medalii de bronz.

„Este de remarcat faptul că rezultatele echipei sunt excelente, dacă ținem cont de faptul că sportivii importanți ai echipei nu au participat, fiind angrenați în activitățile școlare”, a mai precizat, pentru ” Jurnal giurgiuvean”, antrenorul lotului de lupte al CSM „Dunărea” Giurgiu, Florin Antonescu.

(Jurnal)