Din luna februarie, comuna Florești Stoenești are un nou sediu pentru Serviciul Comunitar Local de Evidență a Persoanelor. Care sunt următoarele investiții ale primarului Constantin Dumitru…

0
530

Începând cu luna februarie 2023, primăria localității Florești Stoenești are o nouă premieră în ceea ce privește investițiile în serviciile acordate cetățenilor comunei.

De luna viitoare documentele personale vor fi rezolvate de către Serviciul Comunitar Local de Evidență a Persoanelor ce s-a mutat într-un sediu nou, al unui bloc de locuit de pe strada 1 Decembrie 1918, parter.

Tot aici se va afla și Postul Local al Poliției din Florești Stoenești, la parterul blocului depe strada 1 decembrie 1918” –  ne spunea primarul localității, Dumitru Constantin.

 Întrebat ce îl preocupă în prezent, privind proiectele demarate în localitate, primarul Dumitru ne spunea: ”Urmează să executăm ultimii 3 kilometri de asfalt, pentru a avea întreaga localitate cu carosabil asfaltat , iar apoi vom începe de realizat două trotuare ale localității în lungime de 2 kilometri. Nu pot omite să amintesc de realizarea cât de curând posibil a celor 8 kilometri de piste de biciclete , de care v-am mai vorbit și cu altă ocazie.

Venim în întâmpinarea locuitorilor comunei și cu un teren de 3.000 de metri pătrați în satul Palanca , în spatele Bisericii din localitate,  pe care îl cumpărăm cu scopul de a extinde cimitirul…

Imediat ce timpul ne va permite vom trece la modernizareea curților celor 3 școli din cele 3 sate ale comunei . Avem la dispoziție un milion de euro pentru investiții din bugetul propriu…Mă folosesc de această discuție cu dvs. pentru a mulțumi totodată Consiliului Județean Giurgiu, instituție  ce m-a sprijinit pentru a putea contura toate cele  de care am amintit – a mai precizat primarul localității Florești – Stoenești, Constantin Dumitru.

(Jurnal)