Din ciclul: ”Mitocanii Parcărilor!”: Un polițist giurgiuvean sfidează Codul Rutier parcând, zilnic,  pe sens interzis!

0
1580

Despre parcări şi staţionări ale „şmecherilor” din municipiu am tot scris în publicaţia noastră, ca și de această dată, imaginile fiindu-ne transmise de către cititorii cotidianului nostru „Jurnal giurgiuvean”. 

Iată o astfel de imagine primită zilele trecute la redacție în care se poate vedea o autospecială a Ministerului de Interne parcată NEREGULAMENTAR, chiar în faţa locuinţei unui angajat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Giurgiu, după cum am aflat dintr-unul dintre comentariile aferente fotografiei.  Textul comentariului respectă întocmai ortografia autorului:

Acolo stă un miliţian care îşi baricadează copilu în casă şi se uită pe camerele de supraveghere. Anu trecut sau acu 2 ani am parcat acolo şi eram 4 persoane oprite în dreptu uşii de la casă. Imediat a venit acasă că îi speriem copilu şi că îi blocam accesu. Etc. El sa prezentat ca miliţian şi nevastasa ca avocat”, sună comentariul care  însoțește imaginea trimisă pe adresa ziarului nostru.

După cum observăm, imaginea prezentată este o sfidare a Codului Rutier cât și a celorlalți giurgiuveni, conducători auto, care constată că tocmai cei ce ar trebui să fie un exemplu de respect față de regulile de circulație sunt primii care se abat de la ele, ca un semn de dispreț de lege și concetățeni. În acest context  aşteptăm un punct de vedere din partea  șefilor acestui mitocan al Codului Rutier, în legătură cu atitudinea acestui individ  și sancțiunea primită pentru gestul său. Ostentația cu care recurge la acest gest ne face să credem că dacă l-am  întreba de ce tocmai el încalcă regulile răspunsul ar fi: ” – De ce ? Pentru că POT, băăă, cetățeanule!”