Rechizitoriul în „Cazul Caracal” continuă să șocheze. Potrivit procurorilor, Gheorghe Dincă și-ar fi făcut în tinerețe un tatuaj – și nu oriunde, ci pe zona intimă. Ce a ales să scrie se leagă la perfecție cu analiza făcută de experți, în privința pornirilor sexuale ale principalului suspect din Caracal.

Conform RomâniaTV, anchetatorii au descoperit că Gheorghe Dincă avea adevărate obsesii sexuale, unele dintre ele fiind puternic legate de virilitate și de sexul oral. Asta ar explica de ce a luat o măsură pe care unii ar considera-o extremă: cea de a-și face un tatuaj pe organul genital.

În rechizitoriu stă scris: „Sexul reprezintă o preocupare dominantă în viață susnumitului, relatând multiple episoade în care a apelat la servicii de prostituție, sau la partenere sexuale contra anumitor servicii, și chiar la relații extraconjugale.”

Ce și-a scris Dincă în zona intimă

Cât despre tatuajul cu pricina, tot procurorii au notat faptul că „monstrul din Caracal” și-a tatuat cuvântul „LUX” pe zona intimă, acest lucru fiind descoperit chiar la prima examinare fizică, care a avut loc la Serviciul de Medicină Legală Olt.

Faptul că Gheorghe Dincă avea numeroase obsesii de natură sexuală a fost confirmat și prin faptul că avea un obicei de a racola femei prin anunțuri matrimoniale. Au aflat și cum arătau afișele distribuite în Caracal; Gheorghe Dincă scria că își dorește să cunoască „o persoană de sex feminin, fără obligații” alături de care dorea să locuiască la munte.

(Jurnal)