Până la invazia trupelor rusești în Ucraina s-a vorbit foarte puțin despre viața personală a liderului de la Kremlin. În rândurile de mai jos vă oferim câteva lucruri inedite, mai puțin știute despre familia lui Vladimir PUTIN…

În vârstă de 69 de ani, Vladimir Putin, liderul de astăzi al Rusiei, a avut grijă ca de-a lungul timpului, în mass media să apară cât mai puține detalii despre viața sa privată. Așa se face că secrete foarte bine ascunse au dăinuit ani de zile la Kremlin, în timp ce fostul șef al KGB, Vladimir Putin nu a ezitat să își afișeze o imagine macho…

Ba călărind, ba pozând la bustul gol, ba echipat în chimono, luptând demonstrativ, pe saltea, cu campioni ruși, de arte marțiale sau înotând, afișându-și mereu fizionomia sa calmă, aparent de ceară.

Nimeni nu știe dacă are sau nu  copii, având în vedere că liderul de la Kremlin i-a ținut chiar și pe cei apropiați lui, departe de ochii lumii și de lumina reflectoarelor. Președintele rus nu și-a prezentat vreodată copiii în public, însă presa, pe baza informațiilor a început să speculeze despre cele două fiice pe care Putin le-a avut cu fosta sa soție.

Așa se face că Putin a avut două fiice din prima căsătorie cu Liudmila Shkrebneva, pe Maria și pe Katerina. Mariajul celor doi a durat 30 de ani, până în 2013, când cei doi au divorțat. Maria s-a născut la Leningrad în 1985, iar un an mai târziu, în Germania, s-a născut și Katerina. Acolo locuia familia la acea vreme, când Putin lucra pentru KGB.

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Fetele lui tata… Putin, în două ipostaze!

Mariei i se mai spune Masha, iar Katerinei, Katya, fiind prescurtări destul de obișnuite în Rusia. Fiicele lui Putin au început o școală în limba germană, începând cu 1996 când familia s-a întors în Moscova și pe când Putin a fost ales președinte interimar al mamei Rusia.

Soția sa spunea despre Putin că era extrem de atent și iubitor cu cele două fiice ale sale pe care le răsfăța permanent… eu eram cea care trebuia să-i disciplineze”, ar mai fi spus Liudmila despre Putin.

Masha a urmat facultatea de medicină de la Moscova, în timp ce Katya s-a axat pe studii asiatice în cadrul facultății. Cele două au urmat studiile facultăților sub identități false. În prezent, Maria în vârstă de 36 de ani este cercetător medical și locuiește în Moscova alături de soțul ei olandez, Jorrit Faassen.

Katerina, pe de altă parte duce o viață opulentă , locuind numai în apartamente de lux. Ea are 35 de ani și este dansatoare sportivă,  ocupând o funcție importantă în cadrul Universității de Stat din Moldova. Katerina s-a căsătorit cu miliardarul Kirill Shamalov însă în 2018, după doar cinci ani de căsnicie, cei doi au divorțat.

Speculații despre a treia sa fiică

Și în sfârșit, Elisaveta, este o presupusă fiică a lui Putin… Ea are doar 17 ani. Presa susține că și aceasta este fiica lui Vladimir Putin pe care o are de la o fostă menajeră, pe nume Svetlana Krivonogikh.

În prezent, Svetlana este milionară, iar Elisaveta postează deseori pe rețelele de socializare poze cu ea și cu ținute scumpe provenite de la cele mai cunoscute case de modă ale lumii.  Ea are și un nume de scenă, prezentându-se  în social-media ca Luiza! Relația dintre Putin și mama fetei  ar fi avut loc prin anii 1990,  înainte ca Putin să devină președinte.

Anterior acestei perioade, Svetlana a fost o simplă menjeră și ducea o viață modestă, după care, în mod surprinzător,  s-a mutat într-una dintre cele mai luxoase reședințe din Sankt Petersburg.

Cu toate acestea, mai există zvonuri potrivit cărora, Putin ar mai avea și o a patra fiică sau perechi de gemeni cu actuala sa iubită, o fostă gimnastă de origine rusă, Alina Kabaeva. De precizat că până acum nici copilul sau copiii și nici relația sa nu au fost confirmate în mod oficial.

(Surse: Home Life & Style )