Deși este toamnă, angajații SC Giurgiu Servicii Locale SA lucrează continuu la întreținerea zonelor verzi din oraș

0
346

Așa cum ne spunea recent directorul SC Giurgiu Servicii Locale SA (GSL), Silvian Dumitrache, perioada de toamnă este una chiar foarte aglomerată pentru angajații societății pe care o conduce.

Astfel, zilele trecute, cei de la Compartimentul Zone Verzi din cadrul societății au efectuat următoarele activități: cosit mecanic cu motounealta pe Șoseaua de Centură, Bulevardul CFR, Parcul Elevilor, ANL Obor, Parc Alei, zona Vamă, str. Sirenei, Parc Tineretului – Pista de Atletism, cartier Policlinică; cosit mecanic cu tractorul: Str. Gloriei (Bariera CFR- Penitenciar), Cartier Cărămidari; curățarea terenului manual: Șoseaua București (Romarta – Post Control – Remuș), Șoseaua Prieteniei, Tineretului, Str. 1 Decembrie 1918, parcurile din municipiu și locurile de joacă; măturat teren antitraumă la locurile de joacă; măturat alei pietonale în parcuri; întreținere, vidanjare și spălare toalete ecologice; încărcat și transportat resturi vegetale, gunoi și crengi; tuns gard viu în Parcul Elevilor și pe Bulevardul Mihai Viteazul; udarea suprafețelor cu furtun de la autocisternă: gazon Șoseaua București, Turnul cu Ceas, triunghiuri sensuri giratorii, Poșta de pe Șoseaua București și jardiniere Spital, Consiliul județean, scuar Bulevardul Mihai Viteazul; udarea suprafețelor cu furtunul de la hidrant în parcurile din municipiu.

„După cum se poate observa, am avut o mulțime de activități, pentru păstrarea unui aspect îngrijit al municipiului, și astfel de activități vor continua și în perioada următoare”, a mai ținut să ne precizeze directorul GSL, Silvian Dumitrache.

(Jurnal)