Deputatul PSD, Cristina Elena DINU: „PSD Giurgiu rămâne o echipă unită şi puternică”

0
547
conferinta presa PSD

În cursul acestei zile, la sediul PSD Giurgiu a avut loc o conferință de presă pe care au susținut-o președintele PSD Giurgiu, Marian Mina, alături de deputatul PSD Giurgiu, Cristina Elena Dinu.

În cadrul acestei conferinţe de presă s-a discutat despre pregătirile pe care PSD Giurgiu le face pentru organizarea alegerilor din cadrul Organizaţiei Judeţene PSD Giurgiu, alegeri care vor avea loc pe 10 noiembrie.

Marian Mina a declarat în cadrul conferinței că „PSD Giurgiu rămâne o echipă unită şi puternică”, obiectivul principal al organizației fiind „asumarea câştigării alegerilor locale şi parlamentare din 2024, pentru a putea continua proiectele de dezvoltare în municipiul şi în judeţul Giurgiu”.

Deputatul Cristina Elena Dinu a precizat că „organizația PSD Giurgiu se pregătește de alegeri în echipa pe care o va conduce Marian Mina, alături de Robert Cazanciuc și de mine. Suntem o echipă care a încercat și încearcă să ridice organizația după eșecul din 2020 și vrem să ducem organizația acolo unde îi este locul. Nu ni se poate imputa nouă ce s-a întâmplat în 2020, nu am dezertat și este de datoria noastră să reîncepem să ridicăm organizația PSD Giurgiu. Suntem o echipă unită și puternică, iar Marian Mina este singurul candidat la președinția Organizației județene… Încercăm să repornim organizația județeană și să o creștem frumos”.

La alegerile județene vor fi peste 400 de participanți, 100 de membri din municipiu și restul din județ.

(Jurnal)