Acasă Actualitate Deputatul PNL Giurgiu, Alexandru Andrei: „Continuă alocările financiare pentru dezvoltarea județului Giurgiu”

Deputatul PNL Giurgiu, Alexandru Andrei: „Continuă alocările financiare pentru dezvoltarea județului Giurgiu”

0
Deputatul PNL Giurgiu, Alexandru Andrei: „Continuă alocările financiare pentru dezvoltarea județului Giurgiu”

Continuă alocările financiare pentru dezvoltarea județului Giurgiu; cel mai recent beneficiar este comuna Colibași, care primește 12,7 milioane de lei pentru modernizarea drumurilor locale în satele Colibași și Câmpurelu, prin Programul ”Anghel Saligny”.

„Pentru aceeași comună a fost semnat și contractul privind transpunerea în format GIS a Planului Urbanistic General, în valoare de 321.469 de lei, de această dată, un contract finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Județul Giurgiu este, permanent, în atenția Guvernului, care alocă atât fonduri naționale, cât și fonduri europene pentru dezvoltare.

Numai prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”

județului Giurgiu i-a fost alocată, în total, suma de 1.178.814.542 de lei, bani folosiți pentru finanțarea infrastructurii pentru servicii esențiale – apă, drumuri, gaze – pe care statul și administrațiile locale au obligația de a le asigura tuturor cetățenilor români. Suma totală alocată Programului Naţional de Investiţii „Anghel Saligny” ajunge la 65,5 miliarde de lei.

O sumă importantă revine județului Giurgiu din fondurile europene: finanțări de peste 200 de milioane de lei prin PNRR, componentele Fondul Local și Valul Renovării.”

(Alexandru Andrei-deputat PNL Giurgiu)

VREMEA

Giurgiu
câțiva nori
5.3 ° C
5.3 °
5.3 °
86 %
3.1kmh
22 %
joi
13 °
vin
17 °
sâm
19 °
Dum
19 °
lun
16 °