Deputatul PNL, Gabriela HORGA: ”Pregătirea suplimentară pentru BAC, poate aduce rezultate în timp”

0
181

Am început de la un proiect mic, îl vom extinde, pentru pregătirea suplimentară pentru examene, în timp, poate îmbunătățim rezultatele copiilor noștri.

De astăzi, 28 iunie 2021, absolvenții clasei a XII-a au început examenul maturității, Bacalaureatul. Pentru a veni în sprijinul elevilor, doi dascăli destoinici din municipiul Giurgiu, Alina Meclea și Monica Coadă, s-au oferit să-I ajute pe aceștia să treacă mai ușor peste examene, oferindu-le meditații gratuite.

Acest lucru nu era posibil fără sprijinul nemijlocit al Președintelui interimar al Organizației Județene a Partidului Național Liberal Giurgiu, Dan Ștefan Motreanu și a Deputatului de Giurgiu, domnia sa implicându-se astfel încât în anii următori, gradul de promovabilitate al elevilor din județul Giurgiu, la examenul de bacalaureat, să crească semnificativ.

Recapitularea, pregătirea, încrederea în propriile forțe sunt extrem de importante pentru rezultatelor acestora. Alina, împreună cu doamna profesoara Coada Monica, a  organizat pentru absolvenții claselor a XII-a din Giurgiu sesiuni de recapitulare a materiei și de explicații suplimentare, la limba română și matematică, la fiecare sfârșit de săptămână (sâmbăta și duminica). Sesiunile s-au desfășurat într-un spațiu generos, la cabinetul europarlamentarului Dan Motreanu din Giurgiu, respectând condițiile sanitare actuale. O felicit pe Alina pentru inițiativă și organizare, pe doamna profesoară Monica Coadă pentru implicarea sa și încurajeaz fiecare primar, fiecare profesor, care are posibilitatea și timpul necesar, să organizeze aceste tip meditații pentru viitorul copiilor noștri și al comunităților. Fiecare dintre noi putem contribui la schimbare și la construirea unui viitor mai bun și mai frumos! Iar solidaritatea, spiritul civic fac o comunitate puternică întotdeauna!”, a declarat Deputatul PNL, Maria Gabriela Horga.

Proiectul început de Dan Motreanu continuă și la anul, dar în tot județul!

Totodată, echipa liberală își propune ca proiectul demarat anul acesta să continue alături de un proiect de mentoring început în din clasa a VII-a, astfel încât copiii buni să nu se piardă și să își găsească orientarea. Parlamentarul Gabriela Horga a ținut să transmită un mesaj tuturor absolvenților claselor a XII-a:

Dragi absolvenți, vă doresc  să aveți succes la examene, inspirație și un pic de noroc! Acesta este cel mai important pas spre a vă construi viitorul prin promovarea acestui examen important!  

Felicitări Alina Meclea și Coada Monica pentru implicarea voastră în pregătirea copiilor! Viitorul se schimbă prin implicarea fiecăruia dintre noi, iar solidaritatea este baza unei comunități!”

Gabriela HORGA – Deputat PNL de Giurgiu