Deputatul PNL, de Giurgiu, Gabriela HORGA: ”1000 noi locuri de muncă pentru giurgiuveni!”

0
167

Vestea  noii investiții  ce va avea loc în județul Giurgiu, ce va oferi orașului și respectiv județului un număr de 1000 de locuri de muncă, i-a determinat pe parlamentarii giurgiuveni să explice importanța acesteia pentru economia locală , dar  și din punct de vedere social.

În acest context , Deputatul PNL, Gabriela HORGA, explică publicului giurgiuvean:

Giurgiu este din ce în ce mai aproape de a primi o investiție privată în valoare totală de aproximativ 300 milioane de euro. Este vorba în același timp de de 1000 noi locuri de muncă pentru giurgiuveni!

𝐀𝐯𝐞𝐬𝐭𝐚 𝐁𝐚𝐭𝐭𝐞𝐫𝐲 & 𝐄𝐧𝐞𝐫𝐠𝐲 𝐄𝐧𝐠𝐢𝐧𝐞𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠 (𝐀𝐁𝐄𝐄) este o companie specializată în producerea de baterii pentru industria auto.

Am avut numeroase întâlniri împreună cu europarlamentarul Dan Motreanu, președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, și cu primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu, în cadrul cărora compania și-a manifestat dorința de a colabora cu cele două instituții în vederea construirii și exploatării la Giurgiu a unei fabrici de baterii, iar săptămâna aceasta a fost aprobată scrisoarea de intenție și colaborarea cu Consiliul Județean Giurgiu pentru demararea investiției.

În cursul săptămânii viitoare va avea loc o nouă întâlnire de lucru între reprezentanții ABEE, președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, și primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu, întâlnire în cadrul căreia vom stabili calendarul investiției.

𝐃𝐫𝐚𝐠𝐢 𝐠𝐢𝐮𝐫𝐠𝐢𝐮𝐯𝐞𝐧𝐢, vă mulțumesc pentru încrederea acordată și vă asigur că vom lucra la fel de intens și eficient ca până acum pentru ca Giurgiu să se schimbe!” – a mai menționat Gabriela Horga – Deputat PNL de Giurgiu, în informarea domniei sale.