Deputatul PNL, Alexandru Andrei: ”Dreptate pentru giurgiuveni!”

0
651

” Persoanele de vârsta a treia, ajunși la vârsta de pensionare ” vor putea beneficia de reducerea vârstei de pensionare cu doi ani, fără a fi penalizați” – precizează Deputatul liberal, Alexandru Andrei într-o postare pe facebook.

Ajutat de colegii mei, Gabriela Horga și Toma Petcu, am depus un amendament la Legea 263/2010, introducând municipiul Giurgiu pe lista localităților ai căror locuitori beneficiază de reducerea vârstei de pensionare.
Astfel, persoanele care au locuit cel puțin 30 de ani în municipiul Giurgiu și pe o rază de opt kilometri în jurul localității vor beneficia de reducerea vârstei standard de pensionare cu doi ani de zile, fără vreo penalizare.
Motivul este poluarea produsă de fostul combinat chimic, de unde, ani de zile, au fost emanate în atmosferă cantități uriașe de fum toxic de clor.

Amendamentul a fost adoptat astăzi (luni, 6martie 2023) de Senat, urmând ca decizia finală să revină deputaților, Camera Deputaților fiind for decizional – mai menționează parlamentarul giurgiuvean, Alexandru Andrei.

(Jurnal)