Deputatul PNL, Alexandru Andrei: ” Compensațiile acordate fermierilor români de către ministrul Petrea Daea, o bătaie de joc, la adresa fermierilor români!”

0
454
Compensațiile acordate fermierilor români (o bătaie de joc, în comparație cu sumele alocate țărilor vecine) reprezintă ”picătura ce a umplut paharul” în cazul ministrului Petre Daea! – declară Deputatul PNL, Alexandru Andrei.

Toate nenorocirile făcute de acesta și echipa sa în domeniul agricol din România culminează cu totalul dezinteres față de fermierii români, grav afectați de importurile de cereale din Ucraina.

În timp ce miniștrii de resort din statele vecine s-au ”bătut” pentru ca fermierii din țările lor să obțină cât mai mulți bani drept compensații pentru pierderile suferite ca urmare a războiului din Ucraina, Petre Daea a demonstrat o totală lipsă de interes față de această problemă extrem de importantă, iar rezultatele s-au văzut: România a obținut cea mai mică sumă ca despăgubiri pentru fermieri!

În aceste condiții, solicit public demisia domnului ministru Petre Daea pentru modul în care a gestionat colaborarea cu Comisia Europeană – mai menționează Deputatul liberal, Alexandru Andrei.

(Jurnal)